O NÁS Prostředí Ceny Sortiment Kuchyně Kolektiv Dostupnost  KUCHYNĚ Kuchyně naší restaurace si zakládá především na rozmanitosti, výborné chuti, domácí kvalitě a neošizených porcích. Používáme pouze kvalitní suroviny a olivové oleje, vše originální, italské. Maso a zeleninu odebíráme pouze od prověřených dodavatelů nebo si nakupujeme sami a osobně. Každý všední den nabízíme šest poledních menu včetně polévky, které denně obměňujeme. Každý týden též nabízíme aktuální speciality ke stálému jídelnímu lístku. Pyšníme se též výbornou pizzou, která díky tomu, že máme na zakázku vyrobené obří talíře o průměru 38 cm (běžně jsou jen 33cm), dosahuje rozměru až 40 centimetrů. To vše pouze za běžné ceny, které si účtují jiné pizzerie za pizzu menší. Naši obři jsou největší v dalekém okolí a uspokojí chutí i velikostí opravdu každého, i toho největšího jedlíka. Samozřejmostí je pec na bukové dřevo.

Od otevření v roce 2000 si těstoviny a noky sami vyrábíme z nejlepší italské semoly, a to i v netradičních tvarech. Chuť doma vyráběných těstovin či noků je nenahraditelná, pokud chceme přinášet chuť domácí italské kuchyně. I zde dbáme na uspokojení všech hostů a nabízíme bezmasé těstoviny, těstoviny s rybami či s masem nebo uzeninou.

Naši kuchaři též dbají na velký výběr čerstvých zeleninových pokrmů a výběr z našich salátů je opravdu nevšední.

Co se masa týče, snažíme se nabídnout hostům i možnosti kreativnější objednávky formou volby z několika druhů omáček k některým steakům či si k masu nasnoubit přílohu dle vlastní chuti z naší bohaté nabídky.

Věříme, že u nás budete spokojeni.
 Dnešní polední menu ... a co bude zítra? ALERGENY detailní informace o alergenech Vám na požádání sdělí obsluhující personál Rezervace na tel. čísle: 224 234 868
Od února 2016 akceptujeme e-stravenky Pečené čajeOceneni11-13 nekuracka restaurace